Παρουσίαση των Μικροπιστώσεων και των Σχεδίων Βελτίωσης στη Γουμένισσα

Στη Γουμένισσα παρουσίασε τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Κέντρα microSTARS, ο Υπεύθυνος του Γραφείου μας στο Κιλκίς, κ. Δημήτρης Κατσαρέλλος, στο πλαίσιο μίας ενημερωτικής συνάντησης με θέμα “Σχέδια Βελτίωσης αγροτικών εκμεταλλεύσεων και Μικροπιστώσεις”, που συνδιοργανώθηκε με το Λογιστικό Γραφείο Κεχαΐδου Ιδιωτικό ΚΕΠ, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα, στην έδρα του Ιδιωτικού Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Γουμένισσα.

Ο κ. Κατσαρέλλος μέσα από την ομιλία του, ανέδειξε τη δυναμική και τις προοπτικές των μικρο-χρηματοδοτήσεων αλλά και των Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (Business Development Services), ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει γόνιμους προβληματισμούς με νέους αγρότες και δυνητικούς εξαγωγείς (μεταποιητικές αγροτικές επιχειρήσεις) του Δήμου Παιονίας, σε θέματα επιχειρηματικότητας σε ακριτικές περιοχές.
Ο κ. Κεχαϊδης Γιάννης αναφέρθηκε στις δράσεις του προγράμματος αναφορικά στην υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων και τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, στη χρήση ΑΠΕ, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος.