Τα microSTARS Workshops έδωσαν το “παρών” στο Thessaloniki Job Festival 2017

Thessaloniki Job Festival 2017

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ”microSTARS” του ΚΕΠΑ, στήριξαν με τη συμμετοχή τους την πρωτοβουλία του skywalker.gr,  “Workshops Ανάπτυξης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων”. Διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία,  Παρασκευή 31 Μαρτίου και Σάββατο 1 Απριλίου στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Η διεξαγωγή τους έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Thessaloniki Job Festival 2017.

Η  συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ως βασικούς στόχους την άμεση επαφή των ατόμων που θέλουν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους. Εταιρίες που αναζητούν προσωπικό μέσω προγραμματισμένων συνεντεύξεων, καθώς και την ανάπτυξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων. Η έρευνα γίνεται μέσω διεξαγωγής πληθώρας workshops σε διάφορα θεματικά πεδία όπως, marketing, social media, εξυπηρέτηση πελατών, τεχνικές πωλήσεων κ.α.

Στο workshop που διεξήχθη την Παρασκευή 31 Μαρτίου,  η κα. Αγνή Παγούνη, στέλεχος του ΚΕΠΑ και Σύμβουλος του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ”microSTARS” στη Θεσσαλονίκη, ανέπτυξε το θέμα “Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών”. Μέσω μίας βιωματικής προσέγγισης και άμεσης διάδρασης, με όσους συμμετείχαν σε αυτό.

 

microSTARS Workshops στο Thessaloniki Job Festival 2017