Συμμετοχή στο Θεματικό Εργαστήριο του Microfinance Centre (MFC) στη Βαρσοβία

Focus σε Εναλλακτικούς Τρόπους Αξιολόγησης Δανειοληπτών έκανε το Κέντρο Μικροχρηματοδοτήσεων – Microfinance Centre (MFC) στο διήμερο workshop που διοργάνωσε 22 και 23 Μαρτίου 2018, στη Βαρσοβία.

 

Στο εξειδικευμένο αυτό Workshop συμμετείχαν Chief Credit Officers και εκπρόσωποι θεσμικών μελών του MFC από τη Βουλγαρία, την Ιρλανδία, την Αρμενία, την Αλβανία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη Μολδαβία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα, την Πολωνία, για να συζητήσουν με ποιους τρόπους η ψηφιοποίηση και σύγχρονες μέθοδοι αξιολόγησης μπορούν να οδηγήσουν σε πιο αποτελεσματικές λύσεις για τους φορείς μικροπιστώσεων και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Από την χώρα μας, το “παρών” έδωσε το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης – ΚΕΠΑ, μέλος του Microfinance Centre (MFC), με την συμμετοχή του κ. Νεοκλή Στάμκου, Project Manager και CFO του ΚΕΠΑ.

 

Με την ολοκλήρωση αυτού του θεματικού εργαστηρίου (Workshop), το MFC ξεκινά έναν διάλογο γύρω από τις προοπτικές εξέλιξης που απορρέουν από την επιστήμη των δεδομένων, και την αξιοποίηση των data, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος ψηφιοποίησης των φορέων.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Workshop, μπορείτε να βρείτε εδώ