Στο 13ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS θα βρεθούν στο 13ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, που διοργανώνει το www.ka-business.gr, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 10:30 – 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης (Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑΣ).
Η Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα αποτελεί το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου, κατά την διάρκεια του οποίου, θα συζητηθούν οι προοπτικές που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες και οι μελλοντικές τάσεις της ψηφιακής εποχής (digital era) στην παγκόσμια αγορά.
Συγκεκριμένα, στην θεματική ενότητα υπό τον τίτλο «Μέσα Στήριξης της Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας» συμμετέχει ο Υπεύθυνος του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS στο Κιλκίς, κ. Δημήτριος Κατσαρέλλος, ο οποίος θα επικεντρωθεί στις αλλαγές που επιτάσσουν οι ψηφιακές τεχνολογίες στα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομίας, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο μετασχηματίζονται οι παραδοσιακές μορφές τραπεζικών συναλλαγών και χρηματοδότησης, παρουσιάζοντας τη καινοτομία που εισήγαγαν τα Κέντρα microSTARS με την εφαρμογή της πρώτης για τα Ελληνικά δεδομένα, πλατφόρμας για την online υποβολή αιτήσεων μικροδανείων.
Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής στο 13ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, μπορείτε να βρείτε εδώ