“Πρόσβαση στη Χρηματοδότηση” από το 1ο Συνέδριο της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.

Τις υπηρεσίες των Κέντρων Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS και τις μικροπιστώσεις ως καινοτόμα εργαλεία χρηματοδότησης, θα παρουσιάσει ο κ. Νεοκλής Στάμκος, Project Manager και CFO του ΚΕΠΑ κατά την διάρκεια της θεματικής ενότητας «Πρόσβαση στην Χρηματοδότηση» του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Χαλκιδικής, που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ), 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μουδανιών.

 
Το «1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής» έχει ως στόχο να αποτελέσει διοργάνωση θεσμό και σημείο συνάντησης ανθρώπων του επιχειρηματικού, πολιτικού και επιστημονικού κόσμου για την κατάθεση σκέψεων, ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων για το αναπτυξιακό παρόν και μέλλον της Χαλκιδικής.

 
Μεταξύ των ομιλητών του Συνεδρίου αποτελούν εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης (Υπουργεία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διαχειριστικές Αρχές του ΕΣΠΑ, οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας, Ευρωπαϊκοί φορείς, Δήμοι, κλπ) αλλά και του Επιχειρηματικού Κόσμου (Επιχειρηματίες, Πολυεθνικές Εταιρείες, Οργανισμός Τουρισμού, Ομοσπονδία Εμπόρων, Διμερή Επιμελητήρια, κ.α.

 

Η θεματολογία του συνεδρίου καλύπτει τους κυριότερους πυλώνες ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας που είναι άμεσα συνδεδεμένοι και με την ανάπτυξη της Π.Ε. Χαλκιδικής.

 

Πρόγραμμα Συνεδρίου

 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, αρμόδια η Γραμματεία Συνεδρίου: A.I.D.A., Τηλ.: 2312 20 15 44, email: anetxa-conference@aida.com.gr