Περί χρηματοδοτικών εργαλείων ο λόγος, στο Skills Camp Thessaloniki του Women on Top

Από 3 έως 6 Οκτωβρίου 2019, έρχεται στη Θεσσαλονίκη μια νέα σειρά σεμιναρίων επαγγελματικής ενδυνάμωσης από τον οργανισμό Women On Top, το “Skills Camp Thessaloniki”.

 

Το Women On Top είναι ένας οργανισμός για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας. Με εργαλεία όπως το mentoring, τη συνεχή επιμόρφωση, τη συμβουλευτική και τη δημιουργία περιεχομένου, η ομάδα του WoT επιδιώκει να στηρίξει τις εργαζόμενες και άνεργες γυναίκες και να εμπνεύσει το περιβάλλον τους, ώστε από κοινού να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα πιο ισότιμο μέλλον για όλους.

 

Το Skills Camp Thessaloniki του Women On Top είναι μια σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής – και όχι μόνο – ενδυνάμωσης, που θα βοηθήσουν γυναίκες άνεργες, επαγγελματίες, εν ενεργεία και εν δυνάμει επιχειρηματίες, να φέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στη δουλειά και να διαχειριστούν τις αλλαγές που θέλουν να κάνουν στην καριέρα τους: να κάνουν το πρώτο επιχειρηματικό τους βήμα, να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση, να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες, να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να προωθήσουν τη δουλειά τους, να βρουν τους ιδανικούς πελάτες, συνεργάτες, εργοδότες, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους στη δουλειά.

 

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, όπου και θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης μίας επιχειρηματικής ιδέας ή μίας υφιστάμενης επιχείρησης.

 

Το πρόγραμμα με τα θεματικά εργαστήρια του Skills Camp Thessaloniki είναι διαθέσιμο εδώ.

 

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες ή να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

 

Η εν λόγω δράση φιλοξενείται στον χώρο δημιουργικής απασχόλησης “Κήπος Σεμινάρια” και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Dixan και του κεντρικού μηνύματος #destizoikathara.