Παρουσία των microSTARS και του ΚΕΠΑ στο 4ο Φεστιβάλ “Κερνάμε Κιλκίς”

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS και το ΚΕΠΑ δίνουν το “παρών” στο 4ο Φεστιβάλ “ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ”, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης από την Πέμπτη 30/8 έως και την Κυριακή 2/9/2018.

 

Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να προβάλλει και να αναδείξει τις επιχειρηματικές δυνατότητες, τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!

Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, και εκδηλώσεις πολιτιστικού και επιχειρηματικού χαρακτήρα.

 

Το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης – ΚΕΠΑ συμμετέχει, μέσω των Κέντρων microSTARS, με δικό του περίπτερο στο 4ο Φεστιβάλ “ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ” και προσκαλεί όλους τους παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες, και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, να γνωρίσουν τους ανθρώπους μας που δραστηριοποιούνται στην πόλη εδώ και τρία χρόνια, αλλά και να μάθουν για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του φορέα.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 και ώρες 19:00 – 20:00 (ακριβώς πριν την τελετή εγκαινίων) εκδήλωση με θέμα “3 έτη μικροπιστώσεις στο Κιλκίς, η επόμενη μέρα”, όπου οι κ.κ. Νεοκλής Στάμκος, Project Manager και CFO του ΚΕΠΑ και Δημήτρης Κατσαρέλλος, Υπεύθυνος του Γραφείου microSTARS στο Κιλκίς, θα παρουσιάσουν τον απολογισμό των δράσεων των Κέντρων microSTARS καθώς και τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο για την τοπική επιχειρηματική κοινότητα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ “ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ”, μπορείτε να βρείτε εδώ.