“Παιχνίδια Στρατηγικής” από τα microSTARS Workshops

Τα microSTARS Workshops εστιάζουν στη στρατηγική των επιχειρήσεων και φιλοξενούν ένα νέο πρωτότυπο θεματικό εργαστήριο με τίτλο “Παιχνίδια Στρατηγικής”, το οποίο θα υλοποιήσει ο κ. Βασίλης Γκογκίδης.

 

Ο τρόπος προσέγγισης υιοθετεί την χρήση των γνωστών σε όλους μας LEGO, τα οποία θα μας βοηθήσουν να οπτικοποιήσουμε τις ιδέες μας αλλά και τις αφηρημένες έννοιες της στρατηγικής των επιχειρήσεων.  Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας και να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν το μέλλον των επιχειρήσεων (ή και των project) τους, και κατ’ επέκταση, να δώσουν λύσεις και απαντήσεις, αναφορικά σε:

– Πώς να αναλύσουμε το εξωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης μας

– Να θέτουμε ξεκάθαρους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε

– Να δημιουργήσουμε τις στρατηγικές εκείνες που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στους στόχους μας

– Να επιλέξουμε την κατάλληλη στρατηγική για την επιχείρηση μας

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο κ. Βασίλης Γκογκίδης δουλεύει στην εταιρία Gamification+ Ltd, η οποία έχει ως βάση της το Brighton στην Αγγλία και προσφέρει υπηρεσίες σε σχέση με το gamification*.  Σχεδιάζει λύσεις βασισμένες στο gamification, παραδίδει δημόσιες ομιλίες και εκπαίδευση με θέμα το gamification.  Είναι ο Έλληνας αντιπρόσωπος του GamFed (International Gamification Federation) και διοργανωτής του Thessaloniki Gamification Meetup.  Ο Βασίλης κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Αγγλία, δημιούργησε ένα καινοτόμο framework, προκειμένου μια επιχείρηση να σχεδιάσει την στρατηγική της.

 

Στο συγκεκριμένο workshop, ο Βασίλης θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με την έννοια gamification, και θα τους καθοδηγήσει σε νέα μονοπάτια και τρόπους με τους οποίους μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, ώστε να διαμορφώσουν ένα στρατηγικό πλάνο για την επιχείρηση τους.

 

Τίτλος Workshop:
“Παιχνίδια Στρατηγικής”

Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 31 Μαϊου 2017 – από τις 14:00 έως τις 17:00

Τόπος Διεξαγωγής:
ΚΕΠΑ, 6ο χλμ Χαριλάου – Θέρμης, Οικισμός Λήδα Μαρία, Κτίριο Ερμής

Κόστος Συμμετοχής:
15,00 Ευρώ / άτομο

 

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Αγνή Παγούνη, στο Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310 27 40 33 ή μέσω email:  pagounia@microstars.gr

 

 

 

 

* gamification:    To gamification ή “παιχνιδοποίηση” είναι ένα δημιουργικό και καινοτόμο εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα σε οργανισμούς, επιχειρήσεις και ομάδες έργων, να ενισχύσουν την εταιρική στρατηγική και τα πλάνα marketing, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να προάγουν την παρακίνηση, να βελτιώσουν την εσωτερική τους επικοινωνία και να αυξήσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων, βασιζόμενοι στους επιχειρησιακούς τους στόχους.   Η ενσωμάτωση μηχανισμών παιχνιδιού σε δραστηριότητες που δεν σχετίζονται με το παιχνίδι, προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα σε marketers και επιχειρηματίες.