Μικροχρηματοδότηση στα πρώιμα στάδια

Στην διαδικτυακή εκδήλωση “Η καινοτομία στη Β. Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν” που προγραμματίζεται να διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, δίνει το “παρών” – μέσω της πρωτοβουλίας microSTARS – το ΚΕΠΑ, ο φορέας που αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιφερειακή ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Οικοσύστημα Καινοτομίας OK!Thess σε συνεργασία με το πρόγραμμα #NBGBusinessSeeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωποι επιχειρήσεων, επιμελητηρίων, φορέων, πρωτοβουλιών, και πανεπιστημίων από τη Βόρεια Ελλάδα θα μιλήσουν για την καινοτομία στην Ελλάδα και τον τρόπο με τον οποίο την υποστηρίζουν.

Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) θα εκπροσωπήσει ο κ. Νεοκλής Στάμκος, “microSTARS” Project Manager και CFO του ΚΕΠΑ, στην θεματική ενότητα “Μικρο-Χρηματοδότηση στα πρώιμα στάδια” (17:30 – 17:50).

Το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω διοργάνωση και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από εδώ.