Μεγάλη ζήτηση για τα πρώτα microSTARS Workshops του έτους 2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΚΕΠΑ, τα προγραμματισμένα θεματικά εργαστήρια (workshops) για το μήνα Ιανουάριο, σε ζητήματα όπως οι νέες τάσεις στο Μarketing Χειροποίητων Προϊόντων και το e-επιχειρείν, ενώ το πρώτο microSTARS Workshop που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Σερρών, με θέμα την αξιοποίηση των social media, έτυχε ιδιαίτερα μεγάλης αποδοχής.

 

Συγκεκριμένα, στο πρώτο microSTARS Workshop με θέμα: «Νέες τάσεις στο Marketing Χειροποίητων Προϊόντων», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, οι συμμετέχοντες, που στην πλειοψηφία τους ήταν δημιουργοί χειροποίητων κοσμημάτων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε βάθος για τις online πλατφόρμες, όπως, μεταξύ άλλων, οι #etsy, #handpeak, #jamjar, μέσω των οποίων ένας επιχειρηματίας μπορεί να πουλήσει το προϊόν που δημιούργησε / κατασκεύασε ο ίδιος, αλλά αδυνατεί να ασχοληθεί με το εμπόριο. Επίσης ενημερώθηκαν για σύγχρονες τακτικές Marketing με έμφαση στα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες. Ομιλητής του Workshop ήταν ο κ. Δημήτρης Κατσαρέλλος, Υπεύθυνος του Κέντρου microSTARS στο Κιλκίς.

 

Το δεύτερο microSTARS Workshop στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου με θέμα το “e-επιχειρείν”, με φιλοξενούμενο ομιλητή τον κ. Κυριάκο Δαμιανίδη της SingularLogic A.E.. Ο κ. Δαμιανίδης ανέλυσε με απλοϊκό τρόπο τις διαφορές μεταξύ e-business και e-commerce, την εξέλιξη του e-business, και τις μελλοντικές προκλήσεις της εποχής του Internet of Things.   #network  #economies  #Customer as a Value Creator!