Μεγάλη ανταπόκριση των νέων της Βέροιας στην εκδήλωση των Κέντρων microSTARS και του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον των νέων της Βέροιας που συμμετείχαν στην εκδήλωση του ΚΕΠΑ και των Κέντρων microSTARS, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ημαθίας, την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, με θέμα «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας».

 
Την εκδήλωση «άνοιξε» με ομιλία του ο Αντιπρόεδρος Β’ του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ. Τάσος Γιάγκογλου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας τη σπουδαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών και την ανάγκη για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

 
Από την πλευρά των ομιλητών, ο κ. Νεοκλής Στάμκος, Project Manager και CFO του ΚΕΠΑ, παρουσίασε συνολικά τις δράσεις του ΚΕΠΑ, καθώς και τις υπηρεσίες των Κέντρων microSTARS, τονίζοντας ότι οι μικροπιστώσεις «είναι στην υπηρεσία» μικρών τοπικών επιχειρήσεων ως ένα εναλλακτικό εργαλείο για την περαιτέρω ανάπτυξη τους, ενώ οι κ.κ. Αγνή Παγούνη και Δημήτρης Κατσαρέλλος, Υπεύθυνοι των Γραφείων «microSTARS» σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς αντίστοιχα, ανέπτυξαν θέματα, όπως η ανάπτυξη των εξαγωγών και της αγροτικής επιχειρηματικότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων, μαθητές της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Βέροιας.