Θετικό “αποτύπωμα” για τους συμμετέχοντες των microSTARS Workshops σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς

Τη μεγαλύτερη ζήτηση και συμμετοχή εμφάνισαν τα microSTARS Workshops που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Ιούλιο σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, με διπλάσιο αριθμό συμμετοχών από τον μέσο όρο συμμετεχόντων ανά θεματικό εργαστήριο από την αρχή του τρέχοντος έτους.

 

Κατά την διάρκεια του πρώτου θεματικού εργαστηρίου, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΚΕΠΑ την Τετάρτη 12 Ιουλίου, με τίτλο «Η τέχνη της αποτελεσματικής παρουσίασης», η φιλοξενούμενη ομιλήτρια, κα. Δέσποινα Σιφνιάδου, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Μέντορας, ανέπτυξε αρχικά το τεχνικό σκέλος για την προετοιμασία μίας παρουσίασης, ενώ συνέχισε με τον χαρισματικό της λόγο, μιλώντας για την δύναμη της επικοινωνίας και της αποτελεσματικής προβολής μίας παρουσίασης, και πως αυτή αναδιαμορφώνεται ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται ο κάθε επιχειρηματίας, διευθυντής πωλήσεων, υπεύθυνος marketing, Project Manager, ή και ο κάθε επαγγελματίας που θα ήθελε να παρουσιάσει τη δουλειά του ή τον εαυτό του.

 

Το δεύτερο θεματικό εργαστήριο με τίτλο «5+5 tips για μία επιτυχημένη εταιρική συμμετοχή σε εκθέσεις» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ταυτόχρονα σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, το οποίο ανέπτυξαν οι Σύμβουλοι των Κέντρων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, κα. Αγνή Παγούνη και κ. Δημήτρης Κατσαρέλλος, αντίστοιχα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον “θαυμαστό” κόσμο των εκθέσεων, που αποτελεί ένα από τα στρατηγικά εργαλεία του marketing αλλά και να μάθουν τα βασικά βήματα πριν τη διοργάνωση και προετοιμασία, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της εταιρικής συμμετοχής σε μία ή και περισσότερες εκθέσεις, κινούμενοι με γνώμονα, τους αρχικούς στόχους που θέτει μία επιχείρηση πριν λάβει την απόφαση να συμμετέχει στην όποια έκθεση.