Θεματικά Εργαστήρια

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Business Development Services Centers) δίνουν τη δυνατότητα σε εν δυνάμει, νέους και υφιστάμενους μικρούς & πολύ μικρούς επιχειρηματίες, να παρακολουθήσουν workshops σε θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Ημερολόγιο microSTARS Workshops

Μάιος 2020

Πρόγραμμα WEBINARS

Α.  Ελεύθερος Επαγγελματίας εν μέσω μίας πανδημίας,
      Η επόμενη μέρα μετά το σημείο 0

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:       Δευτέρα 11/5/2020               19:00 – 20:30
Διαδικτυακός Τόπος Διεξαγωγής:  ZOOM 
Ομιλητής:  Γιάννης Αγγέλου, Ιδρυτής της VisualMarketing

Σύντομη περιγραφή:
Το συγκεκριμένο webinar επιδιώκει να κινητοποιήσει αυτοαπασχολούμενους ή/και ελεύθερους επαγγελματίες, με ατομικές, μικρές ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και όλους όσους είχαν ή έχουν προδιάθεση να δουλεύουν ψηφιακά, παρέχοντας υπηρεσίες – προϊόντα, επαναπροσδιορίζοντας τη νέα “κανονικότητα” μέσα από νέους μηχανισμούς επανεκκίνησης της δραστηριότητάς τους.

Σημεία – “κλειδιά”

  • Η σημερινή κατάσταση στον χώρο της επαγγελματικής δραστηριότητας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι κίνδυνοι για την οικονομία.
  • Τα 3 πιθανά είδη ανάκαμψης.
  • Επιχειρηματικότητα για ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι σήμερα. Βασικές επεξηγήσεις: Βασικοί τρόποι ανάπτυξης κερδοφορίας, concept ανταλλαγής ‘’Χρόνου για χρήμα’’.
  • Τι ίσχυε και τι κάναμε μέχρι πρότινος – ποιες θα είναι πιθανότατα οι τάσεις από σήμερα και μετά τον Covid 19. Τι χρειάζεται να επανεξετάσουμε και να ξανά θέσουμε επί τάπητος, ξεκινώντας σήμερα.
  • Ο Κορωνοϊός ως ‘’καταλύτης’’, προϋπαρχόντων τάσεων. Ποια είναι τα εργαλεία νοοτροπίας και δράσης για τη “Νέα Εποχή”
  • Επανεκκίνηση του επαγγέλματος μας: αρχίζοντας από το σημείο μηδέν. Υφιστάμενα προβλήματα, προκλήσεις και νέες ευκαιρίες.
  • Από την θεωρία και τον προβληματισμό για τα τεκταινόμενα, στην πράξη για άμεσες ενέργειες.
  • ‘’Κρίνοντας τη μέρα, όχι από τους καρπούς που θερίζεις, αλλά από τους σπόρους που σπέρνεις”

Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Δήλωση Συμμετοχής

B.  Η δυναμική των διαπραγματεύσεων

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:       – προς επιβεβαίωση –
Τόπος Διεξαγωγής: OK!Thess Οικοσύστημα Καινοτομίας, Κομοτηνής 2 (είσοδος Κυδωνιών & Μαρία Κάλλας – περιοχή Ποσειδώνιο), Θεσσαλονίκη
Ομιλητής:  Κυριάκος Δαμιανίδης,  Sales Manager North Greece, Singular Logic S.A.

Σύντομη περιγραφή:
Το συγκεκριμένο θεματικό εργαστήριο πραγματεύεται την πολύ-επίπεδη διάσταση των διαπραγματεύσεων σε πωλήσεις, συναλλαγές, επικοινωνία – ψηφιακή και μη.  Στο παγκοσμιοποιημένο ψηφιακό περιβάλλον οι διαπραγματεύσεις έχουν αποκτήσει μια διαφορετική δυναμική. Πώς διεκδικούμε το “ΝΑΙ”, κρατώντας ισορροπίες και επιδιώκοντας το μέγιστο αμοιβαίο όφελος;

Κόστος Συμμετοχής:  ΔΩΡΕΑΝ

Δήλωση Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω θεματικά εργαστήρια, οι ενδιαφερόμενοι,-ες μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας είτε τηλεφωνικά: 2310 27 40 33 , είτε μέσω email: pagounia@microstars.gr