Την τεχνολογία του blockchain στις μικροπιστώσεις, πραγματεύεται το Microfinance CEO FORUM Peer Exchange Workshop

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS και το ΚΕΠΑ «υποδέχονται» για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Microfinance CEO Forum, με την διεξαγωγή ενός διήμερου Peer Exchange Workshop με τίτλο: “Application of Blockchain Technologies in Microfinance“, στον φιλόξενο χώρο του OK!Thess.

 

Το Microfinance CEO Forum είναι μία ευκαιρία για επαγγελματική και επιχειρηματική δικτύωση παγκοσμίως, το οποίο απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη από τον χώρο των μικροχρηματοδοτήσεων, και στα οποία δίνεται η δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες αλλά και να μάθουν από τους ομολόγους τους, σε ένα αξιόπιστο και φιλικό περιβάλλον.

 

Το διήμερο Peer Exchange Workshop θα επικεντρωθεί στις τρέχουσες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από τα Ιδρύματα Μικροχρηματοδοτήσεων, καθώς και στην δυνητική εφαρμογή του blockchain που κάποιοι φορείς μικροχρηματοδοτήσεων, έχουν ήδη αξιοποιήσει. Το θεματικό εργαστήριο θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν βασικές γνώσεις σχετικά με την τεχνολογία blockchain, να διατρέξουν αρκετές υπάρχουσες εφαρμογές του blockchain στις μικροπιστώσεις, καθώς και να αξιολογήσουν την αξία αυτής της τεχνολογίας για τον φορέα / οργανισμό τους.

 

Agenda

 

Η συμμετοχή στο ανωτέρω θεματικό εργαστήριο είναι δωρεάν μόνον για τα μέλη του CEO FORUM. Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με την συμμετοχή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Aldona Rutkowska μέσω email: aldona@mfc.org.pl

 

 

Η ανωτέρω πρωτοβουλία έχει λάβει οικονομική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Πρόγραμμα “EaSI” (2014-2020).