Επιχειρηματικά & Χρηματοδοτικά Εργαλεία στήριξης του Αγροδιατροφικού Τομέα στο 12ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του ka-business.gr

Το ΚΕΠΑ και τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS συμμετέχουν στο 12ο πολυσυνέδριο “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ” που διοργανώνει το μοναδικό portal για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη, www.ka-business.gr, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στο “Εκκοκκιστήριο Ιδεών” της Βέροιας (επί της οδού Θεσσαλονίκης 67) από τις 10:00 έως τις 17:00.

 

Ο κ. Νεοκλής Στάμκος, Project Manager του Κέντρου Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), θα παρουσιάσει τις δράσεις και τις υπηρεσίες των Κέντρων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, καθώς και το “εργαλείο” των μικροπιστώσεων ως μία εναλλακτική μορφή χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα.

 

Μεταξύ των ζητημάτων που θα τεθούν προς συζήτηση κατά την διάρκεια του συνεδρίου, συγκαταλέγονται οι προοπτικές, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις για τον αγροδιατροφικό τομέα, η νέα αγροτική πολιτική, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, οι τρόποι με τους οποίους συνδέεται καινοτομία και τεχνολογία στον συγκεκριμένο κλάδο, με στόχο τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου μοντέλου αγροτικής ανάπτυξης. Τα εν λόγω ζητήματα θα αναπτύξουν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Βασίλειος Κόκκαλης, ο Πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης.

 

Το 12ο πολυσυνέδριο “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ” διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ενώ υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, και τους Δήμους Νάουσας και Αλεξάνδρειας του Νομού Ημαθίας.

 

Πρόσκληση

 

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και το Πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ