Εκδήλωση με θέμα τα ψηφιακά εργαλεία για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των εκθέσεων Philoxenia – Hotelia 2018

Στην φετινή διοργάνωση των διεθνών εκθέσεων Philoxenia και Hotelia που πραγματοποιεί ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ Helexpo, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018, συμμετέχουν τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS.

 

Τα microSTARS “φιλοξενούν” την εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψηφιακού marketing, The Futurecats, στην εκδήλωση που διοργανώνουν στο πλαίσιο διεξαγωγής των παράλληλων εκδηλώσεων της Hotelia 2018, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 12:00 – 13:30 στο Περίπτερο 9.

Φιλοξενούμενος ομιλητής είναι ο κ. Δημήτρης Δημητριάδης, ένας από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στον τομέα του Social Μedia Μarketing και της ψηφιακής επικοινωνίας.

 

Η εκδήλωση πραγματεύεται τακτικές που εφαρμόζονται σε μία ψηφιακή (digital) στρατηγική marketing ξενοδοχείου για την αύξηση των άμεσων κρατήσεων (direct bookings) μέσα από τακτικές “cross device targeting”.  Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το πως τα online συστήματα πιστότητας (loyalty), αξιοποιούνται καλύτερα από τους πελάτες ενός ξενοδοχείου και πως κερδίζουν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από την εφαρμογή αυτών των συστημάτων, αλλά και για το πως χρησιμοποιούμε τις social media διαφημίσεις για να μεγαλώσουμε το “booking window” μέσα στην ταξιδιωτική διαδρομή (travel journey) των πελατών μας.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέσω της Chef Stories που επιμελείται και συντονίζει την διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων All about Gastronomy at Hotelia 2018 και θεματικών ομιλιών (panels) στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia 2018.