Δύο φίλες εμπνέονται από τα βότανα της Ελληνικής γης και συνιδρύουν την Arritos Hellenic Herbs

Η πορεία της Arritos Hellenic Herbs ξεκίνησε όταν η Κυβέλη Παντελάκου, Πληροφορικός, μαζί με τη φίλη της Βιβή Παναγιωτίδου, Γεωπόνος, άρχισαν να συζητούν και να ψάχνουν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα βότανα της Ελληνικής γης και να τα προάγουν στις αγορές του εξωτερικού. Αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια επιχείρηση που εμπνέεται μεν από την παράδοση, επενδύει δε σε καινοτομία.

 
Δεδομένου του ενδιαφέροντός τους σε ζητήματα εξωστρέφειας, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις συσκευασίες των βοτάνων, οι οποίες είναι στην αγγλική γλώσσα, ενώ παράλληλα υπάρχουν σχετικές πληροφορίες σε κώδικα μπράιγ, οι οποίες παραπέμπουν στην ιστοσελίδα, που είναι προσβάσιμη από ΑΜΕΑ.

 
Έχοντας αποτυπώσει τα πιστεύω τους για την εμπειρία του χρήστη (User Experience) στο ίδιο το brand name της εταιρίας τους, καθώς “Άρρητος γνώση” (Arritos) είναι περιφραστικά η εμπειρία, θέλησαν να μάθουν περισσότερα για την μεθοδολογία του σχεδιασμού υπηρεσιών, προκειμένου να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες (χρήστες) τους, λαμβάνοντας υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης (Business Development Services) από τους συμβούλους των Κέντρων microSTARS.