Δυναμικό “παρών” των microSTARS στο 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Κερνάμε Κιλκίς”

To 4o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Κερνάμε Κιλκίς”, το οποίο στήριξαν με την συμμετοχή τους τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS και το ΚΕΠΑ – Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των πολιτών του Νομού Κιλκίς αλλά και πλήθους επισκεπτών που βρέθηκαν στην πόλη του Κιλκίς από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, αναδεικνύοντας την επιτυχημένη διαδρομή ενός θεσμού που “ενεργοποιήθηκε” από το Επιμελητήριο Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς.

 

Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να προβάλλει και να αναδείξει τις επιχειρηματικές δυνατότητες, τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!

 

Την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, συγχαίροντας ένθερμα τους διοργανωτές για την δυναμική πρωτοβουλία, καθώς η εν λόγω συνέργεια αποτελεί μία ουσιαστική σύμπραξη μεταξύ επιχειρήσεων, δημόσιων οργανισμών και ιδιωτικών φορέων, που σκοπό έχει τη δικτύωση και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.