Δυναμική η παρουσία εξαγωγικών επιχειρήσεων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας

Εξαγωγικές οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην εκδήλωση του ΚΕΠΑ και των Κέντρων microSTARS, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πέλλας, την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, με θέμα «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας».

 

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν οι κ.κ. Γιώγας Δημήτρης και Βλαδίκας Γιώργος, εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Πέλλας, ενώ από πλευράς ΚΕΠΑ, ο κ. Νεοκλής Στάμκος, Project Manager και CFO του ΚΕΠΑ, παρουσίασε συνολικά τις δράσεις του ΚΕΠΑ, καθώς και τις υπηρεσίες των Κέντρων microSTARS, τονίζοντας ότι οι μικροπιστώσεις «είναι στην υπηρεσία» μικρών τοπικών επιχειρήσεων ως ένα εναλλακτικό εργαλείο για την περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Εν συνεχεία, οι κ.κ. Αγνή Παγούνη και Δημήτρης Κατσαρέλλος, Υπεύθυνοι των Γραφείων «microSTARS» σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς αντίστοιχα, ανέπτυξαν θέματα, όπως η ανάπτυξη των εξαγωγών και της αγροτικής επιχειρηματικότητας για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.