Διαγωνισμός από το EIB Institute για την ανάδειξη “κοινωνικά” καινοτόμων επιχειρήσεων στην Ευρώπη

Το 2021 ξεκίνησε με το βλέμμα στραμμένο σε έναν κόσμο διαφορετικό που να εμπεριέχει και να παρέχει “λύσεις” με θετικό αντίκτυπο σε ζητήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα σήμερα.

To Ινστιτούτο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (EIB Institute) διοργανώνει το Τουρνουά Κοινωνικής Καινοτομίας (Social Innovation Tournament) για να ανταμείψει και να χρηματοδοτήσει ευρωπαίους επιχειρηματίες, των οποίων ο πρωταρχικός σκοπός είναι να δημιουργήσουν κοινωνικό, ηθικό ή περιβαλλοντικό αντίκτυπο με έργα που υλοποιούνται στην Ευρώπη. Οι προτάσεις των εν λόγω έργων μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε από τους 17 στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη #SDGs.

Δεκαπέντε (15) φιναλίστ θα διαγωνιστούν για το 1ο βραβείο των 75.000 € και για ένα 2ο βραβείο των 30.000 € τόσο στις Γενικές όσο και στις Ειδικές Κατηγορίες. Το φετινό Βραβείο Ειδικής Κατηγορίας θα επικεντρωθεί στην αειφόρο διαβίωση #sustainableliving

Εάν:
🌎 Έχετε μία #idea, #project, #business, #startup που μπορεί να αλλάξει το αύριο σήμερα….
📈 Είστε μία/ένας παθιασμένη/ος επιχειρηματίας που έχει θέσει στο επίκεντρο του επιχειρηματικού της/του προσανατολισμού την αειφόρο διαβίωση…
…τότε 💡 το “Social Innovation Tournament” (Tουρνουά Kοινωνικής Kαινοτομίας) #SIT21Lisbon είναι για εσάς!

🏆 Εάν θέλετε να αφήσετε το δικό σας θετικό “αποτύπωμα” με κοινωνικό αντίκτυπο, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας υποβάλλοντας αίτηση στο Τουρνουά Κοινωνικής Καινοτομίας #SIT από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 👉 http://bit.ly/SITlisbon

#EIBInstitute #SIT21Lisbon #SIT #SDGs #SocialInnovation #socialimpact #EU