Απολογισμός της κοινής με την “Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής” Εκδήλωσης με επίκεντρο τα “Ψηφιακά Εργαλεία”

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι επιχειρηματίες και πολίτες της Χαλκιδικής την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων Δήμου Νέας Προποντίδας.

 
Την εκδήλωσε «άνοιξε» με χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος, ενώ ακολούθως η Υπεύθυνη του Κέντρου microSTARS στη Θεσσαλονίκη, κα. Αγνή Παγούνη, παρουσίασε το σύνολο των υπηρεσιών και δράσεων των Κέντρων «microSTARS».

 
Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων προσέλκυσαν οι ομιλητές της εκδήλωσης που ήταν :
• οι κ.κ. Στεφανίδης Γιάννης και Γιώργος Βαρβάρης της IP Digital οι οποίοι παρουσίασαν μεταξύ πολλών ψηφιακών εργαλείων, το #hotelook που επιτρέπει στα ξενοδοχεία να διαχειρίζονται πολλαπλά κανάλια μέσα από ένα ενιαίο channel Manager, με σκοπό να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους και τις πωλήσεις τους.
• η κα. Σουζάνα Θεοδωρίδου της Grekaddict, η οποία εστίασε στην προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν σε ένα ξενοδοχείο, οι εμπειρίες των πελατών.